Brasserie Den Horst -
________________________________________

Suggesties - mosselen!!

Mosselen natuur - €22,00

Mosselen witte wijn - €24,00

Mosselen Den Horst - €25,00

Mosselen lookroom - €25,00


Suggesties - voorgerechten

Hollandse nieuwe maatjes - op klassieke wijze €10,00
                                           - met glaasje Aquavit €12,00

Koud soepje van rode biet met Hollandse maatjes €11,00

Gevulde sardines - met kervel, spinazie en pijnboompitten €15,00

Tortellini met fungi en tartufo €15,00/€21,00

Burrata mozzarella met pesto en tomaat €16,00


Suggesties - hoofdgerechten

Gebakken forel - met thijmaardappelen €22,00

Tarbotin meunier - met gebakken pommes Parisiennes €29,00

Babykreeft met linguini €30,00

Zuid-Amerikaanse prime - met salsa van pijnboompitten, geconfijte ui en rozijnen €30,00


Suggesties - nagerechten

Carpaccio van ananas - met kokosijs €8,00

Gazpacho van meloen - met yoghurtijs €9,00

Tompoes à la Ciconia €9,50


Suggesties - wijnen

Rood: Sancerre - Frankrijk -  €29,00 / Glas €6,00

Wit: Castello de Medina - Spanje -  €30,00 / Glas €6,00

Mosselwijntje: Alsace Riesling - €29,00 / Glas €6,00

________________________________________

Suggesties - voorgerechten (vanaf 25/7)

Gegratineerde Greenshell mosselen - €13,00

Salade gekarameliseerde zalm - met balsamico dressing - €15,00

Tartaar van tonijn - met gebakken ganzenlever en jus van passievrucht - €17,00

Pata negra - met geroosterde focaccia en salsa van Romatomaat - €19,00


Suggesties - hoofdgerechten

Mixed grill - met aangepaste saus en aardappel in de schil - €23,00

Pasta met zeevruchten - €22,00

Gebakken griet - €26,00

Black agnus - met gevulde courgette en thijmaardappelen - €31,00


Suggesties - nagerechten

Verrassingsbord van de chef - €10,00

Crème brûlée van tonkabonen - €9,00

Minestrone van rood fruit en vanille-ijs - €9,00


Suggesties - wijnen

Rood: Sancerre - Frankrijk -  €29,00 / Glas €6,50

Wit: Domaine Luquet Roger - Chardonnay - Frankrijk - €32,00 / Glas €7,00


________________________________________


Moederdagmenu €48,00

Amuse van onze keukenbrigade

Tartaar van tonijn, gebakken ganzenlever en jus van passievrucht
of
Pata negra met geroosterde focaccia en salsa van Romatomaat

Gebakken zeewolffilet met groene asperges, jus van kreeft en truffelboter
of
Kalfsfilet met jus natuur, gevulde courgette en thijmaardappelen

Verrassing voor ons liefste mama


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint